Med dagens tap på Åråsen er Start for alvor inne i nedrykksstriden. Tre tap på rad og bare en seier på de siste seks kampene setter sine klare spor i Start-spillerne.

— Vi tar ikke poeng for tiden og det er klart det påvirker oss negativt. Vi ønsker jo ikke å fortsette å ligge der vi ligger, men må bare innse at vi ligger der vi gjør og jobbe oss oppover igjen, sier Start-kaptein Steinar Pedersen.

Motgangen har naturlig nok ført til spekulasjoner rundt trener Stig Inge Bjørnebyes fremtid i klubben. Pedersen avviser derimot deler at spillergruppa er på kant med treneren, slik TV 2 har hevdet.

- Vi er ikke i flyten og har det litt tungt for øyeblikket fordi vi ikke klarer å ta poeng. Men det er bare tull at vi er misfornøyde med Stig Inge. Vi skal løfte oss, sier Pedersen.

Håpløs utvisning

Start-kapteinen var derimot svært uenig med dommer Brage Sandmoens avgjørelse om å vise ut Jon Midttun Lie tidlig i 2.omgang.

— Utvisningen avgjorde mye av kampen, og der synes jeg dommerens vurdering var helt håpløs. Jon tok ballen og Myklebust hadde ikke kontroll. Jeg synes det var klønete å vise ham ut.

Assistent-trener Hans Tvedte kunne ikke vært mer enig med sin kaptein.

— Vi kom i en vanskelig situasjon da vi fikk en mann utvist. Vi hadde ikke regnet med å styre kampen, men håpet på overganger som kunne avgjøre i vår favør. Det røde kortet var latterlig. De løp skulder mot skulder, og til og med folk fra Lillestrøm sier det var et hardt kort, sier han.