Mats Zuccarello var den første Rangers-spilleren som tegnet seg på scoringslisten mot Edmonton Oilers fredag, men det var ikke nok til å sikre seier for gjestene fra New York.

Zuccarello sto svært godt plassert foran Edmonton-målet da han satte inn håndleddsskuddet og sikret Rangers deres første mål etter drøyt 12 minutter.

Da hadde Lauri Korpikoski allerede scoret for hjemmelaget i overtall, og det skulle på mange måter sette tonen for kampen: Oilers dro fra, og Rangers halte innpå. Men gjestene kom seg aldri ovenpå mot Oilers og måtte til slutt se seg slått 7-5.

Med mindre enn to minutter igjen på klokken, sørget Rick Nash for å utligne i overtall, men vertene ble for sterke og satte ytterligere to mål på mindre enn halvannet minutt før kampen var over.

Les den triste historien om hockeyens brutalitet:

Den norske ishockeystjernen ble også godskrevet én assist da Chris Kreider scoret tidlig i andre periode. I tillegg til Nashs scoring i overtallsspill, sørget Derrick Brassard for to Rangers-mål.

På den canadiske scoringslisten står Lauri Korpikoski hele tre ganger, mens Taylor Hall scoret to og Teddy Purcell og Darnell Nurse sørget for ett mål hver.