MOLDE (Rbnett): Badr Rahhaoui er tilbake i Sarpsborg etter prøvespill i Molde. 18-åringen scoret to mål i søndagens treningskamp mot Kristiansund.

— Badr var veldig positiv og gjorde et bra inntrykk. Men jeg kan ikke love ham en plass i A-stallen denne sesongen, sier Ole Gunnar Solskjær til Rbnett.

Treneren utelukker likevel ikke at U19-landslagsspilleren kommer tilbake til Molde.

— Vi har lyst til å følge ham videre. Hvis det er aktuelt for ham å flytte hit som juniorspiller og gå veien, så er vi interessert i det. Men han bør helst spille på et høyere nivå enn 2. divisjon, sier Solskjær, som dermed antyder at 1. divisjonsspill er det unggutten trenger akkurat nå.

Annerledes spillertype

Rahhaoui er fri etter at kontrakten med Sarpsborg gikk ut i fjor høst. Han har også vært aktuell for Fredrikstad.

— Badr har reist hjem til Sarpsborg for å snakke med sin familie og sine rådgivere. Både jeg og Erling (Moe) har snakket godt med ham og han vet hva vi tenker. Så blir det opp til ham selv hva han vil gjøre.

- Hvilke kvaliteter har Rahhaoui som gjør ham interessant for Molde?

— Han er en kantspiller som like å springe inn i rommet, stikke bak forsvaret. Vi har mange gode spillere her som vil ha ballen i beina. Badr er en litt annerledes angriper, sier Solskjær.

— Jeg ble veldig godt mottatt av spillere, trenerapparat og hele klubben Tilbakemeldingene var veldig gode, og jeg føler jeg utnyttet den sjansen jeg fikk bra. Oppholdet ga mersmak, sier Rahhaoui til sarpsborg24.no.