Ole Gunnar Solskjær og kaptein Joona Toivio representerte Molde da årets eliteseriesesong ble "sparket" i gang med show og intervjuer på Ullevaal mandag ettermiddag.

En rekke profiler ble intervjuet på scenen, og Nils Johan Semb benyttet blant annet anledningen til å trekke frem de tre ungguttene han hadde størst forventninger til i 2016. Toppfotballsjefen snakket varmt om spillere som Rafik Zekhnini (Odd) og Sander Berge (VIF), men hadde ingen Molde-spillere med på sin toppliste.

Unge stjerneskudd

Til tross for dette, føler Ole Gunnar Solskjær seg trygg på at han rår over en ung spillergruppe som er i stand til å markere seg kraftig i eliteserien 2016. — Jeg tror både Petter (Strand, født 1994)), Fredrik (Aursnes, født 1995) og Isak (Ssewankambo, født 1996) kommer til å markere seg i år. De har et stort potensial, og jeg ser veldig frem til å jobbe med dem. For oss er det også gledelig at Fredrik Gulbrandsen er tilbake, for han betyr nemlig mye for dette laget, sier Solskjær til Rbnett.

Manageren er sikker på at konkurransen fra "the double"-vinner Rosenborg blir formidabel, men har sterk tro på at sine egne gutter har det som skal til for å kjempe om gullet.

"Boksåpnere"

— Vi har mange unge spillere, mye entusiasme, mye energi og spilleglede. De skal få lov til å slippe seg løs og forhåpentligvis få ballen til å gå hurtig fremover. Vi har vist oss som et fantastisk kontringslag, men mulighetene til å spille slik blir nok mindre i eliteserien, hvor vi oftere kommer til å styre og kontrollere kampene. Vi har to "boksåpnere" i Eidur (Gudjohnsen) og "Æggi" (Agnaldo), og jeg tror vi kommer til å skape mye fremover, sier Solskjær.

— Serien er lang, og mye kan skje i løpet av en sesong. Vi har vært ustabile de siste fem sesongene, og har blitt nummer én, én, seks, én og seks. Nå håper jeg virkelig vi blir nummer én igjen, fortsetter han.

Molde serieåpner hjemme mot Tromsø førstkommende søndag.