Celtic — Motherwell 7-0:

I slutten av forrige måned annonserte Ronny Deila at han ville gi seg som Celtic-manager etter sesongen. I dagens siste seriekamp og hans aller siste bak roret, vartet spillerne opp med en real nedsabling av Motherwell. 7-0 ble sluttresultatet.

Celtic hadde allerede før siste serierunde sikret ligagullet, sitt 47. i historien og femte på rad - det andre under Ronny Deilas ledelse.

— En perfekt avslutning for meg. Det er en tøff dag og det er vanskelig å snakke om. Jeg har hatt to fantastiske år, men nå skal jeg nyte mitt nye liv, sier Deila til klubbens Twitter-konto.

— Jeg har vært meg selv, gjort det jeg tror på og alle har sett at jeg har gitt alt. Fotball handler om følelser og relasjoner, det gjør det også i livet. Men dette handler ikke om meg, det handler om Celtic. Fansen går hjem i dag, fornøyde på sesongens siste dag. Det er det som er viktig.

Les også:

Storseier

Å ha vunnet ligaen til tross, det hindert ikke Celtic i å vise storform mot Motherwell, som endte på en sjetteplass på tabellen.

Det var Kieran Tierney som åpnet ballet etter drøye tjue minutter, og deretter bare rant det inn. Også Tomas Rogic, Mikael Lustig, Stuart Armstrong, Patrick Roberts, Ryan Christie og Jack Aitchison tegnet seg på scoringslisten.

Alt i alt en drømmeavskjed for Ronny Deila.

Celtic ble tildelt ligatrofeet foran et fullsatt Celtic Park, der også nordmannen ble hyllet. Han benyttet sjansen til å takke for seg, og takke fansen for støtten gjennom de to årene han har tilbragt i Skottland.

— Denne klubben vil alltid ha en plass i hjertet mitt, sier Deila ifølge klubbens Twitter-konto.

Les også:

Hør siste utgave av podkasten Aftenpodden Sport: