Det som ut som AaFK skulle ta en komfortabel 3-1-seier over Hibernians da Mikkel Kirkeskov fikk drømmetreff fra rundt 50 meter på overtid. Den danske backen så at hjemmelagets keeper sto langt ute, og han fikk perfekt treff og fastsatte sluttresultatet til 4-1 bak en forfjamset keeper.

— Jeg sa til han at han scoret som Xabi Alonso, for det var et skikkelig drømmetreff av Mikkel. Jeg så tidlig at keeperen ikke var orientert og at ballen kom til å gå i mål, så det var en fin måte å avslutte oppholdet på Malta, sier Oddbjørn Lie til smp.no.

- Hadde du scoret selv?

— Nei, den hadde helt sikkert gått over, sier Lie og ler.

Også Trond Fredriksen lot seg imponere.

— Mikkel sto for et veldig fint mål, det var kanskje det fineste målet vi har scoret her nede, sier AaFK-treneren.

Han var fornøyd med 4-1-seieren over Hibernians.

— Den frykten vi hadde for at de ikke holdt godt nivået, gikk fort bort. Hibernians var et godt lag som ga oss utfordringer, spesielt i første omgang. Men spillerne responderte godt og vi fikk flere sjanser, selv om vi ikke lagde mål. I andre omgang var vi mer direkte, sier Fredriksen.

— Jeg synes vi fikk til mange fine spillvendinger i dag. Vi er farlige foran mål, men i andre omgang er vi for passive i forsvarsspillet. Det resulterte også i ett baklengsmål.