I forrige uke uttalte Aalesund-trener Trond Fredriksen at klubben var enige med en klubb om et kjøp av en spiller, men at AaFK fortsatt ikke var var enige med spilleren selv.

Sunnmmørsposten vet at dette dreier seg om den svensk-bolivianske IFK Göteborg-spilleren Martin Smedberg-Dalense. Midtbanespilleren — som nylig ble pappa - endte til slutt med å takke nei til AaFKs tilbud.

- Det er alltid trist når det ikke går i orden med gode spillere du tror hadde passet godt. Men det er en del av fotballen det også, sier AaFK-trener Trond Fredriksen til smp.no.

Martin Smedberg-Dalense er en midtbanespiller med mye erfaring. 31-åringen har spilt flere hundre kamper på toppnivå i Sverige. Han spilte aldersbestemte landskamper for Sverige, men valgte å spille for Bolivia på seniornivå. Der har han fått med seg totalt seks landskamper.

Ettersom Smedberg-Dalense takket nei til AaFKs tilbud, fortsetter klubbens spillerjakt etter en offensiv forsterkning. Den har hittil dreid seg mot Ulsteinvik og Hødds Eirik Ulland Andersen. Foreløpig er utfordringen der at klubbene ikke har blitt enige om en overgangssum for 23-åringen.