Sju treningskamper er unnagjort og Viking-spillerne har fått nok av muligheter til å bevise at de fortjener en plass på laget. Mandag kveld starter alvoret når Viking møter Vålerenga på Ullevaal.

Enkelte spillere har vært faste på Aftenbladets Viking-lag gjennom hele sesongoppkjøringen, mens andre har gått litt inn og ut av laget, avhengig av skader og prestasjoner.

Det største spørsmålstegnet Kjell Jonevret har hatt den siste uken er hvem han skal starte med på høyrekanten. Michael Haukås er et godt defensivt valg, mens Zymer Bytyqi kan skape mer framover i banen. Den siste uken har Jonevret byttet litt på hvem av de to som har spilt høyrekant under formasjonstreningene.

Aftenbladet mener Jonevret bør velge Bytyqi.

Blir Joackim Jørgensen spilleklar, mener vi han bør starte sentralt på midtbanen sammen med Abdisalam Ibrahim.

Resten av laget til Aftenbladet er nok tilnærmet likt det Jonevret kommer til å stille med i Oslo.

Aftenbladets sportsredaksjon kommer igjennom sesongen til å fortsette med å ta ut det Viking-laget vi mener bør starte seriekampene.

Vi vil hver uke overvåke treninger og kamper, analysere og vurdere hvilke 11 spillere som bør være i startelleveren og hvilke som er nærmest. Laget vil oppdateres jevnlig i løpet av sesongen.

Også du kan fortsette å ta ut det laget du mener Kjell Jonevret bør bruke. Øverst i denne artikkelen trykker du på posisjonene på banen og får dermed opp valgmulighetene som finnes i Viking-troppen.