Med tre nøkkelspillere ute fikk Klepp det tøft mot Trondheims Ørn og tapte 3-1. Likevel gir Klepp-trener, Jon Pall Palmason, spillerne sine skryt og er skuffet over at de ikke fikk med seg poeng.

– Vi var bedre i dag og fortjente å vinne, det sa til og med treneren til Ørn etter kampen, forteller en tydelig skuffet Klepp-trener i Jon Pall Palmason.

Men det kunne sett verre ut. Klepp er nemlig uten tre av sine beste spillere i Gry Tofte Ims, Silje Thorsen og Maria Thorisdottir.

– Uten nøkkelspillere på laget ville mange trodd at det ville vært veldig vanskelig for oss og derfor er det bra at vi er misfornøyd med kampen. For de som spilte ga alt i dag, skryter Palmason.

— For snille

Trondheims Ørn gikk opp i ledelsen etter bare 13 minutter. Fire minutter inn i andre omgang økte de til 2-0 mot et meget ungt Klepp-lag. Ti minutter senere reduserte Klepp ved Hege Hansen, men da Hege Nordvik scoret Ørns tredje mål for kampen, var det hele avgjort.

– Målene vi slipper inn i dag kommer av at vi er for snille i duellene. Det er litt typisk Klepp borte. Vi taper duellene og tar ikke vare på sjansene våre frem over. Men fortsatt spiller vi ingen dårlig kamp, sier treneren.

Gjennomsnittsalderen til Klepp lå på rundt 19 år av de som spilte mot Ørn, og Palmason kan ikke skryte nok av innsatsen de unge la ned i kampen.

Flere skader

– Vi har to som debuterer, de to på topp hadde masse energi, Maren Knudsen gjorde det bra på midtbanen og Maria Hiim er alltid god. Jeg synes samtlige stod opp i dag, og det tror jeg de kommer til å fortsette å gjøre og.

Gry Tofte Ims er ute til slutten av september, Silje Thorsen er mest sannsynlig tilbake i oktober mens Maria Thorisdottir er ute resten av sesongen. Ims har slitt med en skade i en lengre periode, mens Thorsen brakk nesen og ribbeina i kampen mot Avaldsnes. Det var også i samme kamp Thorisdottir fikk brudd i vristen. Fra før er også Linn Merethe Thune og Katrin Asbjørnsdottir ute og dermed må Klepp sette sin lit til de unge jentene på laget frem over.