Det er ingen hemmelighet at Chelsea — og fremfor alt klubbeier Roman Abramovitsj - lenge har ønsket seg den spanske stjernespissen.

Av den grunn la den regjerende seriemesteren nylig 320 millioner kroner på bordet for å hente Torres til Stamford Bridge. Budet ble imidlertid raskt avslått av Liverpool .

Men ifølge normalt pålitelige SkySports skal målmaskinen kort tid etter dette ha bedt Liverpool-ledelsen om å revurdere avslaget. Det igjen har åpnet for at blåtrøyene vil komme med ett nytt og forbedret bud på Anfield-yndlingen før transfervinduet stenger 31. januar.

Liverpool avslo Torres' ønske

Ifølge avisen London Evening Standard har Chelsea allerede hevet budet til 420 millioner kroner.

Etter det SkySports erfarer ønsker Torres seg nye utfordringer etter tre og et halvt år i Liverpool-trøyen, mens Chelsea tørster etter en angrepsduo frontet av Didier Drogba og Torres i jakten på nok et seriegull.

Fredag kveld bekreftet Liverpool opplysningene om at Torres vil vekk og la ut følgende melding på sin hjemmeside:

- Fernando Torres har i kveld kommer med en skriftlig overgangssøknad, som har blitt avslått av Liverpool. Fernando har en langtidskontrakt, og derfor forventer klubben at han forholder seg til de forpliktelsene han kom med til Liverpool og fansen da han signerte avtalen.

Det spekuleres i at London-klubben kan komme på banen med et nytt bud i løpet av kort tid.

PS! Liverpool møter Chelsea på Stamford Bridge neste helg, med Torres i enten rødt eller blått.