Ifølge De Telegraaf diskuterte Ajax og Liverpool en overgang for Luis Suarez i fire timer torsdag kveld. Partene skal nå ha kommet nærmere hverandre, og forhandlingene vil fortsette fredag.

Det påstås at Merseyside-klubbens bud skal være på rundt 160 millioner kroner. Ajax krever imidlertid 200 millioner kroner.

Normalt troverdige The Guardian hevder at Manchester United har tre navn på blokka når det gjelder hvem som skal erstatte Edwin van der Sar som klubbens sisteskanse. Og den som kan komme til å erstatte nederlenderen på Old Trafford er landsmannen Maarten Stekelenburg .

(Artikkelen fortsetter)

Nederlands landslagskeeper kan havne på Old Trafford. (Foto: Scanpix)

Men også Atletico Madrids unge stjerneskudd David De Gea og Schalkes Manuel Neuer står på Sir Alex Fergusons ønskeliste.

Tottenham-manager Harry Redknapp er på sin side interessert i å hente De Geas lagkamerat Diego Forlan til White Hart Lane.

Styreformann Daniel Levy planlegger derfor å legge inn et bud på om lag 80 millioner kroner for å få VM-stjernen til Nord-London, men Forlans høye lønnskrav kan velte overgangen.

Det som er langt sikrere er at Robbie Keane nå forsvinner til West Ham på lån for resten av sesongen. Den irske landslagskapteinen har allerede sagt adjø til lagkameratene på Tottenhams treningsfelt.

Om angriperen lykkes med å skyte West Ham ut av nedrykksgjørmen, er det ventet at overgangen vil gjøres permanent mot en avtale verdt rundt 50 millioner kroner.

Keane har vært i Tottenhams startoppstilling kun to ganger i denne sesongens seriespill.

Tottenham er virkelig i sentrum for mange av overgangsryktene nå som det nærmer seg slutten på transfervinduet. For ifølge Guardian er Inter villig til å betale 370 millioner for Gareth Bale .

(Artikkelen fortsetter)

Gareth Bale scoret tre ganger på San Siro. (Foto: Scanpix)

Den regjerende mesterligavinneren skal dessuten ha tilbudt Sampdoria 80 millioner kroner for å få målmaskinen Giampaolo Pazzini til motehovedstaden.

En Inter-spiller som nærmer seg den britiske fotballøya er Sulley Muntari. 26-åringen er nemlig i samtaler med Sunderland om et leieopphold. Dette etter at ”kattenes” manager Steve Bruce måtte bite i det sure eplet og innse at en overgang for Paris Saint-Germain-spilleren Stephane Sessegnon strandet.

Byrivalene Aston Villa og Birmingham er i ferd med å lande en byttehandel som inkluderer Curtis Davies og Sebastian Larsson . Ifølge Press Association ønsker ligacupfinalisten Birmingham å gi 13 millioner kroner pluss den svenske landslagsspilleren for å sikre seg Davies’ tjenester.

The Independent skriver at Liverpool sliter med å sikre seg Villa-backen Stephen Warnock og Blackpool-kometen Charlie Adam .

Warnock har ikke spilt for Villa siden 0-4-tapet for Manchester City i desember. Dersom Liverpool-gutten ikke tar veien til gamle tomter, kan det spolere en Fulham-retur for Paul Konchesky . Venstrebacken er ikke i Kenny Dalglish’ fremtidsplaner, og Liverpool er nær ved å godkjenne en overgang for 29-åringen.

Transfervinduet stenger for ordens skyld 31.januar.