Bodø/Glimt — Aalesund 2-1

Midtveis i 1. omgang måtte Sten Grytebust byttes ut til fordel for Andreas Lie. Grytebust fikk en albue i ansiktet i en duell med midtstopper Vieux Sané i forkant av 1-0-scoringen. Han prøvde å spille videre, men måtte tilslutt kaste inn hanskene.

— Jeg føler meg ikke bra. Jeg har fått en unnskyldning, er det eneste Grytebust klarte å si etter kampen.

Det var tydelig at smellen han fikk fortsatt satt i da Sunnmørsposten snakket med han.

Karamell

— Sten fikk seg en liten karamell i hodet og fikk hodepine. Da kunne vi ikke ta noen sjanser. Han fikk en albue i hodet, men det er ikke noe som kommer til å få konsekvenser for neste uke, sier fysioterapeut Bjørn Erik Melland.

Bodø/Glimt trener Jan Halvor Halvorsen hadde følgende å si om situasjonen.

— Det er vanskelig for meg å se hva som skjer. Min personlige mening er at keepere får for ofte frispark i slike situasjoner. Det er bra de ikke får frispark i hver duell. Sané er en stor spiller og det er vondt å møte han oppe i luften, men jeg håper det går bra med keeperen, sier Halvorsen til smp.no.

- Ikke problem med armene

Det som gjorde AaFK-benken frustrert, var at Sané også var involvert i flere andre situasjoner med tøffe dueller og armer her og der.

— Jeg tror ikke han har et problem med armene, for han har vært vedlig stabil nå. Han er veldig fysisk sterk, så jeg tror ikke man skal henge seg opp i litt armer her og der, sier Glimt-treneren.

Også Akeem Latifu måtte gir seg like før pause. Han holdt seg til baksiden av låret da han gikk av banen.

— Han kjente det strammet seg til da han strakte seg etter en ball. Jeg tror og håper det ikke er mer alvorlig, men vi må jobbe litt med det og se om en dag eller to, sier Melland.