AaFK fikk aldri dreis på angrepsspillet sitt i treningskampen mot Bodø/Glimt torsdag kveld. Og med enkelte forsvarsfeil i tillegg vant Nordlendingene 2-1. — Det ble en Hawaii-kamp, med mye fram og tilbake. Jeg skulle ønsket meg mer presisjon i flere faser av vårt spill, sier AaFK-trener Harald Aabrekk til smp.no etter kampen.

  • Se videointervju over

I en kamp som var jevnspilt var det marginene som avgjorde.

— Vi forsøkte å utvikle vårt kontringsspill, men bana var tørr. Men likevel mener jeg at spillerne skal mestre forholdene, slik Glimt gjorde, sier Aabrekk.

Som kjent har AaFK trent på angrepsspill i februar, noe vi så lite til i kveldens kamp.

— Vi skulle vært på et høyere nivå enn det vi viste i kveld. Det er mye å rette på, både når det gjelder innlegg i mot, men også en stillstand når vi har ballen og slår inn, sier AaFK-treneren.

I tillegg mener Aabrekk spillerne har en tendens til å søke trange rom. Vi må jobbe med presisjon og åpne opp. Tempoet må vi også jobbe med, sier han.

Skader

AaFK-keeper Sten Grytebust måtte forlate bana midtveis i første omgang etter en duell med en motspiller. Etter det vi så fikk han en albue i ansiktet rett før Glimt gikk opp til 1-0. — Det så ut som frispark, men vi verken får eller mister poeng i slike kamper. Vi får heller håpe det går bra med Sten, sier Aabrekk om situasjonen.

Også Akeem Latifu måtte gå av bana før pause, med noe som så ut som en strekk på baksiden av låret.

— Jeg vet ikke helt hva det er, men vi tok ingen sjanser. Jeg håper det ikke er alvorlig for på den plassen (høyreback red anm.)sliter vi med backup.