Nils Arne Eggens Orkla kjempet lenge om opprykk fra årets andredivisjon, men måtte gi tapt for Tynset mot slutten av sesongen.

Laget fra Orkdal må dermed belage seg på et nytt år i 3.-divisjon. Det er noe trenerlegenden har tenkt å være med på.

— Jeg skal være med å bidra også neste år, men jeg blir snart 75 år, så det begynner å bli på tide at noen andre overtar hovedansvaret. Vi har mange dyktige unge trenere i Orkla, sier Eggen til avisa Sør-Trøndelag.

Eggen har vært med på trenersiden i Orkla siden høsten 2011. Da lå laget i 4.-divisjon. Trenerveteranen håper fortsatt at laget fra hjemkommunen kan ta ytterligere steg i tabellhierarkiet.

— Det hadde vært greit å rykke opp i år, men det hadde ikke vært store forskjellen. Vi må få til et skikkelig apparat rundt laget til neste år, for å sørge for en enda bedre ramme for spillerne, sier Nils Arne Eggen til Sør-Trøndelag.

Han har hatt ansvaret for Orkla sammen med Arnstein Røen. Den kommende uken skal Orkla ha et møte for å avklare apparatet rundt laget til neste år.

— Etter møtet vet vi mer om hvordan det blir fremover. Arnstein er en veldig dyktig trener. Personlig så håper jeg han fortsetter, sier Eggen.