ROSENBORG — BYÅSEN 3-1

ABRAHALLEN: Unggutten Alexander Gersbach fikk spille én omgang på venstrebacken for Rosenborg mot Byåsen på lørdag. 18-åringen ble som kjent hentet i dette overgangsvinduet og den australske backen skal konkurrere med Jørgen Skjelvik.

— Jørgen er en veldig god spiller og det er alltid bra med konkurranse om plassene. Jeg skal jobbe steinhardt på trening slik at treneren ikke har noe annet valg enn å velge meg på den posisjonen, sier Gersbach bestemt.

Unggutten ble offisielt presentert som Rosenborg-spiller på onsdag. Etter mange timer med flere flyvninger, slet han med «jetlag». Nå føler han seg bra etter flere netter med god søvn i Sør-Trøndelag.

— Jeg har kommet meg over «jetlagen» nå. Det var rett og slett godt å komme seg utpå matten å spille kamp igjen. Jeg føler meg bra, fortsetter 18-åringen.

Liker å være offensiv

I slutten av førsteomgangen spratt venstrebacken forbi Byåsens forsvarsspillere langs venstresiden. Det er én av Gersbachs styrker og preferanse.

— Jeg liker å gå offensivt. Det er en styrke i spillet mitt og forhåpentligvis kan jeg gjøre det for Rosenborg gjennom sesongen, sier han håpefullt.

Selv om den nye RBK-spilleren føler seg bra, så har han fått kjenne på belastningen av å trene på kunstgress.

— Jeg er litt sår i kroppen. Kanskje litt rusten også. Det har vært en påkjenning å fly så mye som jeg har gjort og i tillegg trent på kunstgress, men jeg skal fortsette å jobbe hardt og bli en bedre fotballspiller, sier han til adressa.no avslutningsvis.