Den 21 år gamle studenten Tom Cowan er utplassert hos Chelsea fotballklubb, men han hadde nok sett for seg en helt annen praksiserfaring enn det han fikk oppleve forrige helg, dagen etter Chelsea røk ut av FA cupen på straffer mot Everton.

For på Chelseas treningsfelt skal venstreback Ashley Cole ha dratt frem luftriflen sin. Student Cowan sto snaut to meter unna og ble truffet i siden av Cole. Skaden anses som alvorlig.

— Helt utrolig

— Det er helt utrolig at en Premier League-spiller kan ta med seg et våpen inn på treningsfeltet, men Ashley tok ut geværet fra en eske og begynte å leke med det i garderoben. Han visste ikke at det var ladd, og endte opp med å rette det mot Tom som bare sto 1,5 meter unna, sier en kilde ifølge The Guardian.

Det er News of The World som forteller om våpendramaet søndag. Kilder i Chelsea forteller til avisen at Cowan ble behandlet av klubbens medisinske apparat og fikk fri fra utplasseringen fordi han trengte hvile.

To dager etter hendelsen, blødde såret fremdeles.

— Våpenet gikk av med et høyt smell og Tom skrek virkelig da han ble truffet i siden. Det gikk gjennom klærne og inn i huden, fortsetter kilden.

Risikerer fengsel

30 år gamle Ashley Cole tjener 110 000 pund i uken. Den tidligere Arsenal-spilleren skal ha gitt sportsstudenten en beklagelse, i tillegg har Chelseas ledelse hatt flere timeslange møter med Cole. Han bedyrer at han ikke visste at våpenet var ladd og at det hele var et uhell.

I verste fall kan engelskmannen bli straffet hardt, ikke bare av Chelsea, men også av Englands domstol.

En 22. kalibers luftrifle er det kraftigste våpenet man kan eie uten å ha lisens, likevel kan slik legemsbeskadigelse straffes med fengsel i opptil fem år, skriver The Guardian.

IKKE LØSKRUTT: Ashley Cole misset fra ellevemeteren mot Everton i FA cupen forrige lørdag. Dagen etter hadde han med seg et ladd våpen på trening.