Foran tirsdagens stormatch på Stamford Bridge mellom Chelsea og Manchester United går Sir Alex Ferguson temmelig langt i å avskrive Chelsea som seriøse tittelutfordrere.

Antakeligvis med god grunn, for med under en tredjedel av sesongen igjen å spille ligger Chelsea på femteplass — solide tolv poeng bak serielederne Manchester United.

- Vanligvis er det to lag som drar litt ifra når det nærmer seg slutten på sesongen, og det ser slik ut i år også. Jeg tror det enten blir vi eller Arsenal som tar seriegullet , sier Ferguson ifølge BBC.

United leder serien ett poeng foran Gunners, og har én kamp mindre spilt.

Chelsea-stopper John Terry sa tidligere i uken at United kan få problemer med presset serietoppen medfører. Ferguson avviser forsøket på en ordkrig.

— Man prøver ting, det gjør vi alle. Men det blir ikke lett (for Chelsea) å komme tilbake når de ligger så mange poeng bak. Jeg sa for en stund siden at det laget som er mest stabile kommer til å vinne serien. Det er derfor jeg stresser viktigheten av å beholde momentumet vi har hatt, og dermed også holde oss stabile, sier han.

I morgen skal Manchester United opp mot Wigan på DW Stadium. En seier der vil trygge de røde djevlenes ligaledelse ytterligere. Michael Owen ser ut til å bli spilleklar, mens Ryan Giggs også kan være på vei tilbake etter å ha måttet stå over fa-cup-oppgjøret mot Crawley Town og mesterligamøtet med Marseille.