Pål Vestly Heigre: 4

Veldig viktig redning da Asante kom alene med keeper tidlig, men sjanseløs på 0-1. Holder TIL inne i kampen i 1. omgang. Slipper inn den avgjørende scoringen på overtid som så ut som et innlegg.

Morten Moldskred: 3

Svikter på 1-0, der han blir overspilt. Enkle offensive feil gjør at TIL mister ballen lett. Byttet ut i pausen.

Magnar Ødegaard: 4

En del viktige involveringer der han bryter foran, men svikter også på 0-1. Simen Wangberg: 5

Assist på 1-1, og er som vanlig sterk på dødball. Får fartstrøbbel med en gang Asante skrur på turboen.

Hans Norbye: 4

Tredje sist på TILs mål med et langt innkast. Flyttet over på høyrebacken etter pause for å stoppe Asante, og klarer seg greit.

Remi Johansen: 5

Må jobbe defensivt mot Meling i 1. omgang, noe som kler ham dårlig. Langt mer med i 2. omgang, der han smeller inn 1-1. Marcus Hansson: 3

Virker utmattet og sliten, noe som vises tydelig i returløpene. Halvhjertet i presset, og lar motspillerne få tid med ballen i bena.

Christian Landu-Landu: 4

Hissig fra første spark, men mister Luc Kassi på 1-0, noe som blir avgjørende. Flyttes ned på venstreback etter pause.

Thomas Kind Bendiksen: 4

Treffer på mange dødballer, men noe svakt. Sliter mot energiske Annan, og blir godt passet på når han flyttes høyere i banen.

Magnus Andersen: 4

TILs formspiller får ikke vist seg fram i starten, der han bruker mest energi defensivt. Hever seg betraktelig i 2. omgang.

Zdenek Ondrasek: 3

Totalt ute av form, og ser frustrert ut. Får to store sjanser, men alene med keeper ender ballen rett i Sayouba.

Innbyttere:

Marin Orsulic: 6

Inn dypt på midten etter pause. TILs beste, selv om han spiller en omgang. Tar over midtbanen, og har en storisk ro med ballen. Litt treg i forflytningen, men tar igjen mye med klokskap.

Lasse Nilsen — Inn etter 84. minutter for Hans Norbye.

Jonas Johansen - Inn for Thomas Kind Bendiksen på overtid.