Torgeir Katla, Haugesund-supporter og Aftenposten-skribent. Foto: Aleksander Andersen

Sånn starter en av de gode, gamle slagerne på en FKH-CD. Beskrivelsen er god. Vinteren er historie. Nå er det sesongstarten i Tippeligaen som gjelder.

Ekstra lang påske

Dagene denne har vært lang. Fryktelig lang. Tankene går mot Nadderud. Stabæk-FK Haugesund. Forventningene og nervene er på plass for lengst. Er stallen sterk nok? Har oppkjøringen vært god nok? Spørsmålene er som alltid mange. Men mest av alt er det en god følelse, man kjenner at man lever.

LES MER: Alle innlegg fra Aftenposten Supporter

Vinteren kan være lang. Heldigvis er jeg skrudd sammen slik at jeg liker vintersport også. Men alle idretter uten offside og rund ball har sine mangler. Premier League er selvsagt både spennende og gøy. Men det er ikke det samme. Jeg er norsk og dermed er norsk fotball det som kommer først. Haugesund er mitt lag og Haugesund stadion er min stadion, enkelt og greit.

Glem maset om mangel på profiler

Kampen på Nadderud tipper jeg blir jevn. Stabæk har mistet mange spillere, men det er sesongstart. I tillegg er vi ikke akkurat noe bortelag. Å vinne en premierekamp har vi visst heller aldri klart å få til. Heldigvis går kampen på gras. Jeg velger å være optimist og tror på tre poeng. Tipper Gytkjær avgjør. Det vil gi oss den starten vi trenger og stor entusiasme inn mot Rosenborg hjemme. Et perfekt scenario, la det bli sånn!

Ta dere en titt på C More sine videoer med klubbsanger og gled dere til sesongen starter. Glem maset om mangler på profiler og økonomiske bekymringer. Kom dere på kamp og støtt laget i ditt hjerte. Verre er det ikke.