Vi kan jo begynne med keeper. Per Morten Kristiansen er en veldig god keeper, og det kan hende det er hans siste sesong i Haugesund. Han er jo kaptein og veldig viktig.

Så har vi en ung reservekeeper som er lovende, så vi føler vi har god dekning der.

SAMLESIDE: Her får du alt om Haugesund

Denne gjengen kan du i år følge gjennom Aftenpostens Supporter-prosjekt. Foto: Aleksander Andersen

Forsvaret er … ja, det samme som i fjor. Helt greit. Back Vegard Skjerve er en veldig viktig spiller for klubben. God offensivt og litt undervurdert. *** LES MER: Alle innlegg fra Aftenposten Supporter**

André Danielsen på Viking er på landslaget, da mener vi Vegard Skjerve kunne vært det og. Forsvaret mangler litt tempo – og vi skulle gjerne hatt en rask midtstopper.

Tynt besatt midtbane

Vi er litt tynt besatt sentralt på midtbanen, men Eirik Mæland, Kristoffer Haraldseid og Joakim Våge Nilsen er alle lokale spillere som vi håper får være skadefrie. Og hvis de klarer det, da har vi tro på midtbanen.

Christian Gytkjær må stå for brorparten av Haugesunds mål også i år. Foto: NTB Scanpix/Berit Roald

Framover på banen er det Gytkjær som er den store. Det er han som skal score målene og forhåpentligvis bli toppscorer. Han har jo vist i tre år at han scorer mål i Tippeligaen.

Vi mangler sprudlende angrepsspillere

I tillegg har vi den nye dansken, Søren Christensen, som kanskje skal ligge bak han. Det er fint om de blir litt mer sprudlende offensivt enn de var i fjor.

Vi har jo fått inn Mark Dempsey som assistenttrener. Det er spennende, og det er mange som er positive til ham. Det er bra med litt nytt blod.

Alt i alt: En ny midtbanespiller og en ny midtstopper hadde vært fint, men totalen er ok. Det er lovende! Vi har tro på at vi skal slå godt ifra oss. Vi tipper en femteplass.