Det melder Billettservice på sin hjemmeside. Kampen spilles søndag 9. august.

Ettersom det er Real Madrids siste treningskamp før La Liga-sesongen begynner den nest siste helgen i august, har hovedstadslaget lovet å stille med sitt beste mannskap.

Ronaldo sliter med ryggskade

Det er likevel usikkert om lagets største trekkplaster, Cristiano Ronaldo, kommer. Den portugisiske superstjernen sliter med en ryggskade, og 30-åringen er dermed ikke med til Tyskland, der Real Madrid skal spille to kamper — mot henholdsvis Tottenham og enten AC Milan eller Bayern München. Også stjernepissen Karim Benzema sliter.

Martin Ødegaard kommer trolig tilbake til Ullevaal i august. Her inspiserer han gressmatten før Norges EM-kvalifiseringskamp mot Aserbajdsjan i juni. Foto: NTB SCANPIX

– Vi vil ikke risikere noe med Benzema og Ronaldo. Cristiano sliter med plager i ryggen, så det er derfor han ikke kan spille, forklarte Real Madrid-manager Rafael Benitez på en pressekonferanse før avreisen til Tyskland. PS! Real Madrid møter Tottenham 18.15 i kveld. Kampen følger du her!

Ifølge VG har Vålerenga betalt hele 12 millioner kroner for å Real Madrid til Norge, men det står ikke noe i avtalen med den spanske storklubben om at Ronaldo, Martin Ødegaard eller andre skal få spilletid.

Det er derfor lite trolig at Real Madrid tar noen unødige sjanser hvis kroppen til Gullballen-vinneren hangler. Foreløpig er det usikkert om Ronaldo blir med til Oslo. På den lyse siden, er det — med Ronaldo og Benzema borte – store sjanser for at Ullevaal-publikummet får se Martin Ødegaard på norsk gress i Real Madrid-drakt.

Tjener trolig et par millioner

I slutten av juni sa Vålerengas salgssjef Glenn Jensen at klubben ikke blir stinnrike av Real Madrid-showkampen. Trolig vil Vålerenga sitte igjen med et overskudd på et par millioner kroner nå som kampen er utsolgt.

– Vi har kostnader ved å få Real Madrid til å komme, kostnader på folk som skal hjelpe til rundt arrangementet og kostnader ved bruk av Ullevaal stadion. Det er ikke sånn at vi satser på å tjene masse penger på dette. Vi jobber for å dekke inn utgiftene, forklarte Glenn Jensen – før han la til:

– Blir det fullsatt, så tjener vi kanskje et par millioner kroner på det. Tidligere har vi anslått at vi må få 21-22.000 tilskuere for å gå i null, sa Jensen til Aftenposten.

PS! Norges nasjonalarena har en offisiell kapasitet på 27.200 tilskuere.

Real Madrid-troppen til Audi Cup i München:

Keepere: Keylor Navas, Casilla og Rubén Yáñez.

Forsvarspillere: Varane, Pepe, Sergio Ramos, Nacho, Marcelo, Carvajal, Arbeloa og Danilo.

Midtbanespillere: Kroos, James, Bale, Casemiro, Modric, Tsjerysjev, Isco, Illarra, Asensio og Ødegaard.

Angrepsspillere: Jesé, Lucas Vázquez og Borja Mayoral.