Cristiano Ronaldos bryllupsgaver er ikke som alle andres.

Søndag var Ronaldo forlover da superagent Jorge Mendes giftet seg i Porto, Portugal. Ifølge den portugisiske avisen Record skal Ronaldo ha gitt agenten en gresk øy i bryllupsgave.

Prisene på greske øyer kan variere fra 27 millioner kroner til 450 millioner kroner, ifølge Independent. Den engelske avisen er et av flere medier som mandag har omtalt den spesielle gaven.

Nært forhold

Mendes har som agent fulgt Ronaldo tett på veien fra stortalent til superstjerne, og det er ingen hemmelighet at de har fått et nært forhold.

49-årige Mendes har fra begynnelsen av 2000-tallet etablert seg som verdens mektigste fotballagent. Han har stått bak svært mange av de største overgangene innen fotball, og har et tett forhold til mange av verdens største klubber.

Tidligere manager i Manchester United Sir Alex Ferguson skal ha vært gjest i bryllupet i helgen.

— Jorge Mendes er den beste agenten jeg har jobbet med, har Ferguson tidligere uttalt.

Tjente 720 millioner

Kritikere mener måten Mendes opererer på åpner opp for interessekonflikter, men Ronaldo og flere andre av agentens stjerneklienter har gått ut og forsvart ham.

Det er liten tvil om at Ronaldo kan ta seg råd til dyre bryllupsgaver. På Forbes' liste over verdens best betalte idrettsutøvere i 2014 kom han på 2. plass, bare bak bokseren Floyd Mayweather.

Ronaldo skal ifølge Forbes ha tjent 720 millioner kroner det året. Summen innbefatter lønn og sponsorinntekter.