Det skriver Trønder-Avisa. Avisen erfarer at en klubb fra Sør-Korea ved to anledninger skal ha lagt inn millionbud på Levangers toppscorer Bendik Bye.

— Det stemmer at det har vært stor interesse fra Østen for Bendik. Vi har fått bud, men jeg ønsker ikke å kommentere mer enn det, sier Levangers sportssjef Andreas Holmberg til T-A.

Uaktuelt å dra

Interessen skal ha startet da to sørkoreanske spillere var på prøvespill i Levanger i januar, da agenten til prøvespillerne varslet klubben om 25-åringen.

Bye, som scoret 15 mål da Levanger berget plassen i 1. divisjon forrige sesong, ønsket ikke å flytte til Asia på nåværende tidspunkt og vraket tilbudet allerede før de personlige betingelsene ble diskutert.

— Hadde jeg vært et par år eldre, og kunne hatt med frue og kanskje barn, så hadde det vært annerledes. Nå hadde jeg vært nødt til å reise alene til Sør-Korea, og det er et stort sprang fra Trøndelag, sier Bye.

Glad for interesse

Holmberg er naturlignok fornøyd med at Levanger får beholde toppscoreren, men mener det er positivt at Levangers spillere er i søkelyset til andre klubber.

— Det betyr at vi blir lagt merke til å gjør noe riktig, sier sportssjefen.