I Spania er ingen knapphet på folk som ønsker å mene noe om oppgjørene mellom Real Madrid og Barcelona. Men noe overraskende er det kanskje at en nonne var med å sette dagsorden etter lørdagens oppgjør mellom lagene, som Real Madrid gikk seirende ut av med sifrene 3-1.

Lucía Caram er nemlig Barcelona-supporter på sin hals, og da Caram delte sine synspunkt om kampen på sin Twitter-konto lørdag var det først og fremst dommer Jesús Gil Manzano som fikk gjennomgå.

— Dommertyv. Vi spiller med dommeren mot oss. Heia Barcelona, skrev Caram i en Twitter-melding som ble delt (retweetet) 1.634 ganger.

Det var spesielt situasjonen etter 35 minutter, der dommer Gil Manzano ga Real Madrid straffe etter at Barca-stopperen Gerard Piqué hadde handset ballen innenfor sekstenmeteren, som gikk Caram til å reagere.

— Dommeren er solgt. Han ga bort en straffe. Vi kommer til å stå imot, skrev Caram.

- Cristiano fortjente rødt

Det gjorde imidlertid ikke Barcelona, for etter at Ronaldo gjorde 1-1 på straffen, tok Real Madrid fullstendig over. Til slutt vant de altså 3-1. Midt i frustrasjon gikk søster Caram hardt ut mot Real Madrid superstjerne Cristiano Ronaldo.

— Cristiano fortjente rødt (kort), skrev hun.

Den storavisen Mundo Deportivo besøkte nonnen tirsdag, fikk hun muligheten til å forklare utsagnet om Ronaldo.

— Han burde blitt utvist for taklingen og for sine stygge triks.

— Jeg kunne ønske at han hadde litt av ydmykheten til Lionel Messi, sier Caram.

Det er langt fra første gang søster Caram uttrykker seg på sosiale medier. Hun har hele 152.000 følgere på Twitter, og har lagt ut 10.600 meldinger på det sosiale nettverket.