Det er den engelske avisen Daily Mail som søndag skriver om episoden hvor den tidligere Middlesbrough— og Aston Villa-spilleren er involvert.

Downing var på besøk hjemme i Middlesbrough i helgen, og det er på en pub i forstaden Yarm at 27-åringen skal ha vært i en krangel hvor hans eks-kjæreste også var involvert.

Daily Mail skriver at det skal ha vært en uoverenstemmelse mellom de to, og at eks-kjæresten deretter gikk bort til en av Downings venner.

- Hun gikk bort til en av hans venner og sa noe hun ikke burde ha gjort. Han gikk imellom og de kranglet , sier Daily Mails kilde, som forteller at Downing deretter skal ha slått til eks-kjæresten.

- Forårsaket scene

Politiet skal ha kommet til stedet idet Downing og hans venner skal ha blitt kastet ut av puben, og den engelske landslagsspilleren skal også ha forårsaket en scene utenfor puben da han var i ferd med å bli arrestert.

— Politiet ble tilkalt til en hendelse i en pub i Yarm High Street. En 27-årig mann ble arrestert mistenkt for overfall og en 32-årig kvinne har også blitt arrestert mistenkt for det samme. Begge er i politiets varetekt, og etterforskning pågår, opplyser en talsmann for politiet.

Arrestasjonen er den foreløpig siste i rekken av dårlige nyheter for Liverpool. Laget havnet først i søkelyset for utestengelsen av Luis Suárez etter rasisme, og på lørdag ble en 20-årig mann pågrepet og siktet for rasisthets i forbindelse med Liverpools FA-cupkamp mot Oldham kvelden før .