Fløy-Arendal 0-2

— Jeg er veldig fornøyd med guttene mine i dag. Vi spiller bra mot et lag som skal være mye bedre, og vi er like gode og kanskje best i 65 minutter, sier Fløy-trener Mattias Andersson.

To mål på tre minutter var det som skilte lagene etter 90 minutter. De to scoringene var også de eneste store sjansene som kom i første omgang.

— Vi er best det første kvarteret av hver omgang, men dessverre klarer vi ikke å score på det. Vi gjør i hvert fall et tappert forsøk, sier Andersson.

- Ville hatt noen mål til

Arendal-trener Knut Tørum følte laget hans hadde grei kontroll på kampen, men helt trygg var han aldri.

— Vi spiller bra i forsvar og Fløy skaper lite, men man føler seg aldri helt trygg. Vi tar ikke overgangene helt, og vi bommer på noen store sjanser på slutten av andre omgang, men alt i alt er jeg fornøyd, sier han.

Det var kaptein Sven Fredrik Stray enig i. Han forteller at laget spilte greit og hadde kontroll, men de burde kanskje scoret noen mål til.

— Vi føler oss komfortable i forsvar, og det er en grei gjennomkjøring av oss. Fløy kommer med den viljen og energien vi forventet, så vi visste det ikke kom til å bli en lett kamp, sier han.

Flotte mål

Målene som Arendal scoret er som tatt ut av læreboka. Etter 36 minutter fikk de slått inn fra dødlinja innenfor 16-meteren, og Wilhelm Pepa steg til værs to meter fra streken, og stanget ballen inn i det åpne buret.

Mål nummer to kom tre minutter senere. Ballen ble slått lavt inn i Fløys boks, og fra 10 meter hadde ikke Ylldren Ibrahimaj noen problemer med å bredside ballen forbi keeper.

— Vi scorer noen flotte mål som jeg er veldig fornøyd med. Bra spill i forkant og høyt tempo, det er slik jeg ønsker å se, sa trener Tørum i det han prøvde å få spillerne til å jogge ned etter kampen.

Fløy-talent skadet

Henrik Andersen (19) startet kampen for Fløy, men etter 23 minutter måtte han bli tatt av banen.

Arendals Petar Rnkovic kom inn i full fart, og tok med seg unggutten i taklingen. Andersen lå liggende og vred seg i smerte etter taklingen, og måtte bæres av banen.

— Vi vet ikke hvor seriøst det er, men fra benken så det alvorlig ut. Mister vi han er det et frytkelig surt tap for oss denne sesongen, spesielt med tanke på at vi allerede har mange midtbanespillere skadet, sier trener Andersson.

Sjansefattig kamp

Fløy gikk ut i 100 og tok kontroll tidlig mot Arendal. Bortelaget tok derimot kontrollen etter 15 spilte minutter, men ingen av lagene skapte noe som helst av sjanser.

Etter 36 minutter slo Arendal innlegg fra dødlinja, og på bakre steg Wilhelm Pepa til værs, og stanget inn 1-0 på kampens første store sjanse.

Tre minutter senere var det Ibrahimaj som fikk øke ledelsen. Han fikk en pasning fra siden, og fra 10 meter hadde han ingen problemer med å bredside ballen til side for keeper.

Andreomgang var preget av et Arendal i kontroll, og få Fløy-kontringer. Arendal hadde noen store sjanser på slutten av kampen, men klarte ikke score på noen av dem. Det ebbet ut 0-2. ## Vindbjart tapte toppkamp

Vindbjart kunne gå opp på 2. plass med seier mot Fram Larvik på bortebane på lørdag.

Allerede etter tre minutter skrudde Christian Follerås ballen perfekt over muren på frispark for Vindbjart, og ga dem en tidlig ledelse.

Den holdt ikke for lenge, for etter 26 minutter fant Fram hull Vindbjart forsvaret, og fra 10 meter var Anders Dieserud sikker, og utlignet.

Tre minutter før hvilen fikk Erik Rosland heade ballen fra kort hold mot åpent mål, som gjorde at Fram hadde snudd kampen før hvilen.

Begge lag var farlig frempå i andre omgang, hvor Vindbjart blant annet hadde skudd i stolpen fra Victor Vindfjell. Øyvind Gausdal hadde også flere store sjanser, men ballen ville ikke i mål for Vennesla-laget. Med tap betyr det at Fram rykker tre poeng fra, og beholder 2. plassen på tabellen.