Andreas Martinsen fikk ni minutter med istid i Colorado Avalanches 3-2-seier etter straffeslag borte mot Detroit Red Wings.

Nordmannen og hans lagkamerater kunne juble for to poeng etter å ha slått Red Wings på straffer. Blake Comeau satte det avgjørende straffeslaget i mål for gjestene.

Detroits Gustav Nyquist ble syndebukken da Semjon Varlamov reddet Detroits forsøk før Comeaus straffe. Målvakten gjorde totalt 43 redninger i løpet av kampen.

— Han var fenomenal. Jeg prøver ikke å finne noen unnskyldning, men de er et godt spillende lag. Vår keeper trengte å være vår beste spiller for å vinne og det var han, sa trener Patrick Roy.

I ordinær tid sendte Matt Duchene bortelaget i ledelsen etter ni minutter. Jonathan Ericsson utlignet fire minutter ut i annen periode. Comeau kunne blitt helten allerede i siste periode da han sendte Colorado foran igjen, men Pavel Datsjuk sikret spilleforlengelse.

Martinsen har hatt en flott debutsesong i NHL. Han var i glitrende form i starten av sesongen og fikk mye tillit, men har i de siste kampene vært mindre involvert.

(©NTB)