Mats Zuccarello tangerte rekordnoteringen fra 2014 da han satte inn sitt 19. mål for sesongen i NHL. Men det holdt ikke til seier i fredagens hjemmekamp mot Los Angeles Kings.

Gjestene fra California snudde den målrike kampen og vant i forlengningen etter at New York Rangers hadde ledet inntil 30 sekunder gjensto av ordinær tid i Madison Square Garden. Tanner Pearson ordnet 5-4 drøyt tre minutter inn i overtiden.

– Vi er 30 sekunder unna å vinne og det er utrolig surt, faktisk. Vi jobbet hardt og blokkerte skudd. Vi hadde fortjent litt bedre, sa Zuccarello til Nettavisen.

Sentral

Mats Zuccarello Aasen var mannen bak scoringen som ga Rangers 3-2-ledelse midtveis i annen periode. Det var nordmannens 19. mål for sesongen og tangering av hans personlige målrekord fra 2013/14-sesongen.

– Jeg var bedre i dag enn forrige match, men det har ikke noe å si så lenge man taper. Vi fikk et poeng i dag, i hvert fall. Det er den eneste trøsten, sa nordmannen.

Zuccarello var i tillegg nest sist på Kevin Hayes 4-3-mål i overtall sent i tredje periode. Det skulle likevel ikke holde til seier for vertene.

Nær seier

Da 30 sekunder gjensto scoret Anze Kopitar hattrick og reddet forlengning. I tillegg hadde Marian Gaborik en scoring for Kings, mens Viktor Stålberg og Derek Stepan sto for de øvrige Rangers-målene.

– Det er surt å tape, og det har ikke noe å si om scorer selv, mente Zucca.

Mats Zuccarello fikk totalt 19.26 minutter på isen og noterte to skudd på mål.