PSG var lenge i trøbbel mot Marseille. Men med to tidligere scoringer etter pause tok de en viktig 3-2-seier i toppoppgjøret.

PSG måtte jobbe hardt for poengene i kampen mot topprival Marseille. For halvveis i oppgjøret var det Marseille som var foran med 2-1. Spissen Andre-Pierre Gignac scoret sitt 17. og 18. mål for sesongen for vertene. Blaise Matuidi sto bak PSGs første scoring.

Kun seks minutter etter hvilen var kampen snudd. Først utlignet Marquinhos. Etter et dårlig frispark fra Zlatan Ibrahimovic landet ballen i brasilianerens bein, og han kunne enkelt sette inn 2-2. Kun to minutter senere spilte Ibrahimovic igjen en sentral rolle da PSG gikk i ledelsen. Et innlegg var på vei mot svensken foran mål. Jeremy Morel kastet seg fram for å avverge, men endte isteden opp med å skli ballen i eget mål.

2-3 sto seg kampen ut. Dermed er PSG tilbake på toppen av tabellen, ett poeng foran Lyon. Marseille er nå seks poeng bak, og med dårligere gullsjanser enn før avspark søndag.