Tidligere har Viking varslet at de har ingen planer om å erstatte Veton Berisha (21), angriperen som søndag tok farvel med Stavanger-publikummet.

Nå viser det seg imidlertid at Viking er interesserte i Raufoss-angriperen Rocky Lekaj (25).

Problemet er imidlertid at den norsk-kosovoalbanske spilleren ikke får lov til å gå på prøvespill i Viking, skriver VG.

— For meg er det totalt uforståelig og respektløst. En skam, sier Lekajs agent Knut Høibraaten til avisen.

Raufoss kjemper nemlig i toppen av 2. divisjon avdeling 2, og håper at Lekaj kan skyte dem opp til OBOS-ligaen denne sesongen.

— Vi har bruk for ham

— Vi har ikke noe ønske om å slippe Rocky. Han har kontrakt med oss og vi har bruk for ham her, sier Raufoss-leder Finn Arne Børresen.

Lekaj er klubbens toppscorer med sine 13 mål på 12 seriekamper denne sesongen. Derfor er Viking kun én av mange klubber som skal være interesserte i å få Lekaj på trening denne sommeren.

Dette ønsket blir imidlertid ikke innvilget, til tross for at Raufoss tar ferie etter mandagens kamp mot LSK 2. Viking-assistent Ian Burchnall bekrefter at Lekaj er ønsket på prøvespill, fordi klubben «ønsker å bli bedre kjent».

En mulig overgang vil innebære et stort nivåhopp for Lekaj. Viking er nummer tre i eliteserien etter 14 serierunder.

Rocky Lekaj ble spådd en lysende fremtid etter å ha imponert for Oslo-klubben Grei i ungdommen. Senere har han spilt for blant annet den tradisjonsrike britiske klubben Sheffield Wednesday.