De fleste er enige i at Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er verdens to beste fotballspillere, men supportere av de to gigantene sliter med å bli enige om hvem som er den aller beste.

Som regel foregår diskusjonene på vennlig vis, men en bursdagskrangel mellom to kamerater om temaet endte i imidlertid i tragedie i India i helgen, skriver Times of India. Sky og The Telegraph er blant mediene som viderebringer historien om de to vennene fra Nigeria som endte i en heftig ordveksling om emnet natt til søndag, etter at de fleste andre vennene hadde dratt hjem fra festen.

Messi-supporteren skal til slutt ha kastet et glass i ansiktet på kameraten. Ronaldo-fanen skal da ha svart med å angripe vennen med en bit av det knuste glasset. Han skal da ha kuttet over pulsåren til kameraten som blødde i hjel.

Politiinspektør Kiran Kabadi er sitert på at «en diskusjon om hvem som er verdens beste fotballspiller ledet til hendelsen».

Den mistenkte skal ha overgitt seg til politiet uten mostand, og ble mandag fremstilt for fengsling.

Barcelona-spiller Messi fikk i januar Gullballen som beviset på at han er kåret til verdens beste spiller i 2015. Real Madrid-stjernen Ronaldo hadde da stukket av med prisen de to siste årene. Før det hadde Messi tatt med seg hjem den forgylte ballen ved de fire siste anledningene.