BRYNE — EIK 1-1

Generalprøven til Bryne var ikke mye å rope hurra for. Før pause var det direkte svakt det laget presterte, og Bryne lå da også under etter en scoring fra den tidligere Bryne-spilleren Kenneth Grande.

— Før pause går det rett og slett for sakte for oss. Vi er på etterskudd med alt vi foretar oss ute på banen, og jeg legger ikke skjul på at jeg måtte heve stemmen noen hakk i pausen, forklarer Bryne-trener Gaute Larsen.

I løpet av de første 45 minuttene klarte nemlig ikke hjemmelaget å produsere mer enn en eneste målsjanse, det mot en motstander som tross alt spiller en divisjon lavere enn Bryne.

Spillere ikke påskrudd

— Jeg er skuffet over at det er så mange spillere som ikke virker helt påskrudd bare en uke før seriestart. Og det er helt klart at når dette tross alt var den siste kampen vi har før vi møter Hødd borte neste søndag, så hadde jeg ventet noe bedre enn dette, mener han.

Han legger ikke skjul på at det fort kan bli et par endringer fra startopptillingen mot EIK når de seriestarter neste helg. Mye tyder i alle fall på at Robert Undheim er ute til den kampen, han fikk seg en skikkelig smell i kragebeinet i kampen.

Ifølge Bryne er det ikke snakk om et brudd, men en kraftig forstuing. Klubben melder at det usikkert hvor lenge han er ute.

— Det er klart at så mange endringer blir det ikke, men et par kan det fort komme. Men jeg vil ikke si for mye om det akkurat nå. Det var i alle fall spillere som meldte seg på i løpet av kampen, understreker Bryne-treneren.

Brynes Aram Khalili i en duell med EIKS midtstopper og kaptein Dennis Nielsen. Foto: Svein Hagen

Skrøt av Mats BøgildEn av dem var utvilsomt Mads Bøgild, som erstattet Aram Khalili i en snau halvtime. Både scoret han utligningsmålet, samtidig som han til stadighet luktet muligheter til å komme med gode avslutninger.

— Mads var frisk da han kom inn og foruten et fint mål, så hadde han også noen andre forsøk som var veldig gode. Godt å vite at vi har slike spillere på benken, som virkelig griper sjansen når de kommer inn, sier Larsen.

Mads Bøgild var godt fornøyd med sitt innhopp, og han håper selvsagt på å spille fra start neste søndag. Men han tar ingenting for gitt.

Strutter av selvtillit

— I dag startet jeg på benken, og var mer enn klar da jeg fikk muligheten til å komme innpå. Fikk jo også en scoring, og det var herlig. Fikk jo et greit treff akkurat der, mener han.

Han legger ikke skjul på at det er tøft å komme med i startopptillingen, og han hadde ingen problemer med å starte på benken i denne kampen.

— Jeg føler jeg er i veldig god form, og jeg strutter av selvtillit for tiden. Jeg får bare vise på treningene denne uken at jeg fortjener en plass på laget. Det blir spennende å se om det blir store endringer på det laget som startet i denne kampen, understreker Mads Bøgild.