myggen Foto: Christian Nørstebø

BILDESERIE: Se glimt fra «Myggens» karriere så langt

— Jeg er litt skeptisk. Dette står nok på motiviasjonen. Men er den sterk nok, har han en fair sjanse til å komme tilbake, sier Egil "Drillo" Olsen til fvn.no.

Onsdag smalt bomben om at Erik Mykland gjør comeback for Start. I første omgang skal 37-åringen trene seg opp, for deretter å komme tilbake på banen i 1. divisjon.

— Fysisk kan vi så mye om at det skal kunne gå, men spørsmålet er hvor mye av kondisjon og tempo han har mistet. Det går litt fortere nå enn for fem år siden. Men Myggens kreative klokskap har han helt sikkert ikke mistet, sier den tidligere landslagssjefen, som brukte Risør-mannen fast som indreløper gjennom store deler av 90-tallet.

- Jeg er overrasket over nyheten. Jeg snakket med Myggen under EM, og da nevnte han ingenting om en retur, forteller Drillo.

— Myggen skal først trene seg tilbake i form. Tror du vi får se ham på banen for Start igjen?

- Hvis han vil nok, så tror jeg det. Derfra til å klare å løfte laget må jeg si at jeg er mer skeptisk til, men jeg vil ønske ham all verdens lykke til, sier Drillo.

Matta har troen

Sports- og mediedirektør Svein Mathisen i Start mener Mykland har egenskaper til å komme tilbake på bra nivå.

- Jeg har tro og håp om at han kan komme utpå i år, sier Mathisen til fvn.no.

Matta la så til at Myggens comeback i utgangspunktet er tiltenkt å være for årets sesong.

- Det er mitt liv

Myggen ønsker selv ikke å spekulere på hvor høyt nivå han vil nå, og hvor fort det vil skje. Etter pressekonferansen spurte fvn.no Myggen om hva han tror folk i Fotball-Norge vil reagere. Da svarte midtbanespilleren slik:

- Det blir sikkert masse rare reaksjoner, men det kan ikke jeg ta hensyn til. Det er mitt liv og mine valg. Hvis jeg vil spille, må jeg jo få lov til det, sier Myggen.