VIKING STADION: — Det spiller ingen rolle hvor mange mål jeg scorer når vi taper, sier en frustrert Winters i garderoben etter kampen.

Winters var Branns store beholdning mot Viking. Mens resten av lagkameratene ikke fikk til all verden, var skotten i konstant bevegelse. Belønningen ble to scoringer, men lagkameratene burde brukt ham mer.

— Det går bra for meg personlig for tiden, men jeg spiller ingen god kamp i dag. Jeg har spilt langt bedre, mener Winters.

— Hva er det som skjer i 2. omgang?

— Vi slipper inn mål. Dessuten spiller vi dårlig. Du er ikke et dårlig lag fordi du taper en fotballkamp. Det kommer an på hvordan du taper den, sier Winters.

29-åringen er opptatt av å plassere Viking-kampen i glemmeboken.

— Nå må vi fokusere på torsdagens cupkamp mot Bodø/Glimt. Det kommer til å bli steintøft, men jeg ønsker meg suksess i cupen, sier Winters.

De siste kampene har det løsnet for angriperen. Det gjør han også mer attraktiv på fotballmarkedet. Bosmanspilleren har fortsatt ikke godtatt kontraktstilbudet han har fått av Brann.

— Jeg tar den biten med stor ro. Nå ser jeg først og fremst frem til å ha ferie. Etterpå vil jeg bestemme meg, sier Winters.