Stabæk-trener Bob Bradley er rangert som nummer 24 av verdens beste fotballtrenere av det anerkjente magasinetFour-Four-Two.

Han rangeres foran Vicente del Bosque (EM— og VM-gull) med Spania, Manuel Pellegrini (vant Premier League 2014), Real Madrid-trener Rafa Benitez og en haug andre store navn.

Amerikaneren har hatt suksess de fleste steder han har prøvd seg. Tidligere har han blant annet trent det amerikanske landslaget.

Det er svært lite trolig at han fortsetter i Stabæk etter denne sesongen. Stabæk har overrasket mange eksperter denne sesongen, og ligger på andreplass etter 16 serierunder, fem poeng bak serieleder Rosenborg.

Tjærnås: — De er ekstremt godt forberedt

Aftenpostens fotballekspert Lars Tjærnås mener Bradley med rette kan ta en stor de av æren for Stabæk-suksessen

– De aller fleste som har kommet til klubben har hatt til felles at de har blitt mye bedre. Fellesnevneren er selvsagt Bob Bradley. Han har fått mye ros, og det er fortjent. Han er veldig flink til å sette sammen lag der han får maks ut av enkeltspillere og utrolig dyktig til å terpe detaljer på en måte som gjør at de virker ekstremt godt forberedt på de fleste kamptyper, sa Tjærnås til Aftenposten søndag.

(©NTB/Aftenposten)