MOLDE: Engelskmannen er ledig på markedet og bor sammen med familien på Eide etter at eventyret i Cardiff tok slutt. Dermed er han en opplagt kandidat som erstatter for Geir Bakke når han blir Sarpsborg-trener neste sesong.

– Jeg har trua på Mark og det er jeg ikke alene om i Molde Fotballklubb. Han var veldig dyktig de årene han var i klubben, sier Berg Hestad til Romsdals Budstikke.

Brenner for fotball

Dempsey ble håndplukket av Ole Gunnar Solskjær og var managerens høyre hånd i tre sesonger. Det ga Molde Fotballklubb to seriegull og et cupmesterskap.

– Mark brenner for fotball hvert sekund han er våken. Han lever og ånder for spillet noe så voldsomt, og ser utallige fotballkamper, sier Berg Hestad.

Han vet at Dempsey ønsker å jobbe med Ole Gunnar Solskjær igjen, men tror likevel han vil gjøre en god innsats for MFK.

– Hvis Mark er hundre prosent motivert for jobben er han rett mann for oss nå. Han er utrolig dyktig faglig og engasjert på feltet. Det smitter over på spillerne, og det er veldig viktig for kvaliteten på treningsøktene, sier Daniel Berg Hestad.

– Dumt

Kapteinen har samtidig bare godord å si om Geir Bakkes betydning for den suksessen MFK har opplevd i 2014. – Geir har god innflytelse på gruppa og det er mange som er veldig fornøyd med det han har gjort i Molde. Jeg synes det er veldig dumt at han drar etter sesongen. Heldigvis blir både Tor Ole (Skullerud) og Erling (Moe) med videre, sier Berg Hestad.

– Geir er bestemt på feltet og vet hva han vil. Han er veldig god på øvelser, og flink til å hjelpe spillere individuelt.

Mark Dempsey har tidligere sagt at han er åpen for å jobbe i MFK-systemet igjen.

– Jeg setter pris på tilliten fra Daniel, men ønsker ikke å kommentere om jeg er aktuell for jobben som assistent, sier Dempsey til Romsdals Budstikke.