Serien er avgjort, og alt handler om NM-semifinalen mot Bodø/Glimt onsdag. Det var derfor knyttet en viss spenning til om RBK-trener Kåre Ingebrigtsen ville spare spillere til Odd-kampen.

Nå er laget frigitt, og det ser ut som om Bruttern ønsker å gi Brann så god hjelp de klarer i sølvkampen. Bruttern stiller nemlig toppet lag, og har tydelig lyst til å klå Dag-Eilev Fagermos menn, som faktisk er det eneste norske laget som har klart å slå RBK denne sesongen.

  • **LES OGSÅ:

(for abonnenter)**

Her er elleveren

Andre Hansen ser ut til å ha vunnet keeperkampen, ettersom han igjen starter i mål. Adam Larsen Kwarasey er forkjølet og ikke med i troppen. Ellers fortsetter oppturen for RBK-komet Erlend Dahl Reitan. Han starter på høyrebacken, ettersom visekaptein Jonas Svensson ikke er med i troppen. Han hviles til onsdag. Jørgen Skjelvik starter på motsatt back, mens førstevalgene Holmar Örn Eyjolfsson og Tore Reginiussen er stoppere.

På midten er Anders Konradsen tilbake fra start sentralt , mens Mike Jensen og Fredrik Midtsjø er indreløpere. Mens Pål Andre Helland og Mushaga Bakenga skal servere seriens toppscorer Christian Gytkjær foran mål.

LES OGSÅ:

Disse starter på benken

Benken: Pavel Londak, Alex Gersbach, Johan Lærdre Bjørdal, Sivert Solli, Magnus Stamnestrø, Gudi Thorarinsson og Matthias Vihljalmsson.

NB! Fra før av var Yann-Erik de Lanlay og Elba Rashani uaktuelle med skader.