Et opptak fra et intervju gjort i Sarpsborg søndag kveld er sentralt i denne ukes Rasmus&Saga. Der får Rasmus gjennomgå av trener Kåre Ingebrigtsen. Vi røper ikke alt, men tema for slakten: Fotballforståelse, eller mangelen på sådan.

Vi har med oss Jo Erik «Megafonmannen» Øverby, som har vært med i RBK-supporterne «Kjernen» siden oppstarten for 20 år siden. Det er Øverby som har regien for Kjernens synging på tribunen under kamper, og tross korsbåndskade er han på plass for å snakke om forholdet til Molde, om hvordan man klarer å fylle Lerkendal også etter at serien er avgjort – og hvor viktig cupfinalen er for å få en «fullendt» sesong.

(Krever innlogging) I studio er også stortalentet John Hou Sæter. Unggutten har blomstret eter utlånet til Ranheim denne høsten, og er innstilt på å ta opp kampen igjen om en plass på RBK-midtbanen i 2017. Og om det er uaktuelt med et utlån til nettopp Molde? Vel. Det svarer han på underveis i sendingen.

Ellers snakker vi om potensielle spillerkjøp – og salg, og Hou Sæter minnes også en kar som kom til RBK samtidig som han selv, og som man den gangen ikke trodde skulle bli Trøndelags heteste høstnavn – Erlend Dahl Reitan.

Du hører sendingen ved å klikke her eller på bildet øverst i saken.

Du kan også lytte og abonnere på Rasmus&Saga i iTunes.