ÅLESUND: Verken Tore Reginiussen eller Hólmar Örn Eyjolfsson er i startoppstillingen når Rosenborg i kveld møter Aalesund på Color Line Stadion klokken 18.00. ## Nytt midtstopperpar

Jørgen Skjelvik er flyttet inn som midtstopper, sammen med Johan Lædre Bjørdal. Jonas Svensson og Alex Gersbach starter på backplass, mens Pavel Londak nok en gang vokter målet i André Hansens skadefravær.

På midtbanen spiller Mike Jensen, Anders Konradsen og Gudmundur Thorarinsson. Fredrik Midtsjø starter dermed på benken i kveld.

Helland på benken

Lengst frem består Rosenborg-laget av Elba Rashani, Matthias Vilhjalmsson og Yann-Erik de Lanlay.

Det betyr at både Christian Gytkjær og Pål André Helland hviler fra start, i likhet med Julian Faye Lund og Magnus Stamnestrø.

Rosenborg leder eliteserien med tre poeng på Odd før helgas runde. Aalesund sliter og ligger tredje sist, med kun Vålerenga og Start bak seg.

-Vår største utfordring

Adresseavisen pratet fredag med Aalesunds assistenttrener, tidligere RBK-spiller Karl Oskar Fjørtoft. Han vil ikke røpe altfor mye om hva Rosenborg kan vente seg.

— For oss er dette den største utfordringen i Norge. Jeg er imponert over det Rosenborg har fått til de siste årene. Det viser at klubben er på gang igjen. Vi har lagt en plan og så får vi se om det er godt nok, sier Fjørtoft.

Kampen kan du følge på adressa.no klokken 18.00.