Etter å ha hentet inn Thomas Lehne Olsen, Sofien Moussa, Filip Loncaric, Morten Gamst Pedersen, Aron Sigurdarson og sist Jens Jacobsson var det mange som trodde at TIL var ferdighandlet før sesongstarten.

Ledig plass

Men nå kan enda ett nytt fjes komme til å se på Alfheim. iTromsø kjenner til at jakten på en midtstopper fortsatt pågår, og kan komme til å resultere i en ny spiller inn før Molde venter 13. mars. Klubben har per i dag Simen Wangberg, Magnar Ødegaard, Jostein Gundersen og Henrik Gjesdal som de primære valgene på stopperplass.

— Vi har øynene åpen i markedet for å se hva som skjer framover. Klubben har et budsjett å forholde seg til, sier Bård Flovik til iTromsø.

- Men er det rom for å hente en spiller til før sesongstart?

— Det er vanskelig å si helt nøyaktig, og spørs hvor dyr han blir, men det kan være en åpning, sier Flovik som ikke legger skjul på at det er på midtstopperplass det først og fremst er aktuelt å hente inn spillere i.

Ingen denne uka

— For å øke konkurransen er det der det trengs mest, men nå har vi fire stoppere her. I og med at Kent-Are ikke er helt klar enda, så har vi brukt Henrik litt som venstreback, sier Flovik som poengterer at dobbel dekning på hver plass har vært viktig å få til.

— Det kan være en ny kommer inn, men to spillere i hver posisjon er ivaretatt per i dag, sier Flovik, som utelukker at noe skjer i løpet av La Manga-oppholdet.

— Det kommer ikke noen denne uka. Sannsynligheten for det er i hvert fall stor, sier Flovik med et smil.

Tilfredse

Sportssjef Svein-Morten Johansen står på at klubben i utgangspunktet har satt stallen sin før sesongstart.

— Jeg kan ikke utelukke noe. Men i utgangspunktet har vi en situasjon hvor de spillerne vi har nå, er de vi satser på. Så er det slik at det er halvannen måned igjen til vinduet stenger. Status nå er at vi jobber nå hardt med gjengen vi har, sier Johansen.

— Dere er komfortabel med situasjonen for eksempel på midtstopperplass?

— Vi har flere som kan bekle den rollen, og har som utgangspunkt at dette vil være bildet også når sesongen starter, sier TILs sportssjef.