Det er mange skader i Branns tropp for øyeblikket, og trenerteamet er svært ivrige på å få med seg 22 spillere til Branns treningsleir i Florida. Brann reiser lørdag, og klubben bekrefter at tidligere Sogndal-spiller Thomas Drage blir med til USA. De arbeider også med å få Ulrik Flo med på turen.

Har trent med Brann

Flo har trent med Brann den siste tiden, ettersom han er på klubbjakt. Det er også Mosjøen-mannen Thomas Drage — en kantspiller som er kjent for sin evne til å slå innlegg. Som 19-åring var Drage sentral på Tromsø-laget som i 2011 tok sølv i eliteserien. Den påfølgende vinteren fikk han sin landslagsdebut, men siden har Drages karrierekurve pekt mest nedover.

Drage spilte senest i fjor for Sogndal, men er nå Bosman-spiller. Brann jager kantspillere — og egenskapene til Mads Hvilsom, Jakob Orlov, Steffen Lie Skålevik og Azar Karadas på topp gjør at Brann ser etter kantspillere med gode innleggsferdigheter.

Det gjør den tidligere Tromsø-spilleren Drage en smule interessant for Brann.

Spurte Åsane

Ulrik Flo skal denne uken på et klubbesøk i Danmark, men besitter visum til USA, og kan eventuelt snu seg fort rundt for å slutte seg til Brann-troppen i Bradenton, Florida.

Brann har også henvendt seg til Åsane for å høre om det var mulig å få med seg noen av 1. divisjonsklubbens spillere til Amerika. Åsane har imidlertid selv en smal tropp for tiden, og har ikke ønsket å slippe mange spillere i en toukersperiode midt i sesongoppkjøringen.

Kasper Skaanes, Fredrik Heggland, Markus Olsen Pettersen, Kristoffer Larsen og Azar Karadas er alle for tiden ute med skader, i tillegg til at Bismar Acosta har vært syk den siste tiden.