Kris Commons ble det store samtaleemnet blant skottene etter at Celtic ble slått 3-1 på Aker stadion. Han ble så forbannet etter å ha blitt byttet ut at han skjelte ut alt og alle i Celtic-apparatet. Verst gikk det utover assistenttrener John Collins.

— Helt uakseptabelt. Dette vil bli tatt opp internt i klubben, sa manager Ronny Deila på pressekonferansen etter kampen.

Fredag la Celtic FC ut Kris Commons beklagelse på klubbens hjemmeside:

«Jeg ber om unnskyldning for min reaksjon I går kveld. Jeg burde ikke ha reagert slik offentlig på banen. Jeg var veldig frustrert over hvordan kvelden utartet seg, og jeg taklet det ikke på rett mate. Min frustrasjon over å tape kamper og min vinnervilje vil aldri endre seg. Jeg vet at vi alle er en del av laget Celtic, og jeg er stolt av å være med på dette laget. Jeg ønsker at Celtic skal vinne, og jeg er sikker på at vi kan dra lasset sammen, jobbe hardt og skaffe oss de resultatene som trengs for å gå videre i Europaligaen. Jeg har fortsatt tro på at vi kan snu dette om 14 dager. Det er motivasjonen for oss alle nå.»

Ronny Deila var fornøyd med Commons' reaksjon.

– Jeg er glad Commons kom og sa unnskyld. Nå kan vi alle gå videre, sa Deila på en pressekonferanse fredag.

– Det er veldig viktig at han sa unnskyld. Det er jeg glad for, la Deila til.

Nordmannen ga uttrykk for at han til en viss grad forsto Commons' reaksjon.

– Det er mye følelser på banen, men du må håndtere det på riktig måte, poengterte Deila.