Odd så ut til å være på vei mot sin fjerde strake seier i eliteserien, men mer enn tre minutter på overtid utlignet Mjøndalens Sanel Kapidzic til 2-2. Etter kampen stilte ikke Odd-trener Dag-Eilev Fagermo opp for CMore.

Etter fem poeng på de tre første rundene var Mjøndalen på vei mot et hederlig tap i Skien. Men lagets fantastiske arbeidsinnsats var sterkt medvirkende til fjorårets opprykk, og det slo inn på ny på overtid lørdag. Mads Hansen la inn, og toppscorer Kapidzic stanget ballen utakbart i krysset slik at det endte uavgjort.

VILLE IKKE PRATE: Dag-Eilev Fagermo under kampen mot Mjøndalen. Etterpå ville han ikke stille til intervju. Foto: Digitalsport

Det var CMore som sendte kampen. Etter at Mjøndalen-trener Vegard Hansen og to av hans spillere hadde blitt intervjuet av programleder Gunhild Toldnes skulle Fagermo være nestemann ut. Men da fikk Toldnes beskjed om at Fagermo ikke stilte til intervju.– Det synes jeg er veldig svakt. Man må kunne stå rakrygget etter et poengtap, spesielt i et lag som har levd på en medgangsbølge i ett år nå, sa TV-kanalens ekspert Joachim Jonsson.

Skuffet kaptein

Odd-kaptein Steffen Hagen slo fast at laget hadde spilt en svak kamp.

– Vi skal ikke ta fra Mjøndalen at de gjorde en veldig god jobb, men dette er vår egen skyld. Det er elendig av oss å rote vekk dette. Vi burde punktert kampen, sa stopperen til CMore.

JUBLENDE GLAD: Sanel Kapidzic utlignet for Mjøndalen i siste sekund mot Odd. Foto: Digitalsport

Mjøndalen-trener Hansen var langt mer fornøyd etter en ny kamp uten tap. Etter seier i serieåpningen mot Viking har det nyopprykkede laget spilt tre uavgjort.– Det er en fantastisk moral og innsats i det laget her. At vi klarer å hente opp 0-2 er rett og slett imponerende. Jeg synes det er fullt fortjent. Vi skapte masse i annen omgang. Det er veldig gøy å se på, sa han i TV-intervjuet.

Klønete keeper

Etter seier i de tre første rundene var Odd stor favoritt hjemme mot Mjøndalen. Det så lenge ut til å ende i en oppskriftsmessig seier etter at gjestenes keeper Ivar Andreas Forn klønet det til to ganger.

ODD-JUBEL: Hjemmelagets spillere feirer Espen Ruud (i midten). Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix

1-0-målet kom da Espen Ruud skrudde inn et frispark fra spiss vinkel etter en halvtime. Forn så ut til å bli overrasket over at backen valgte å skyte, og han klarte ikke å få slått unna.Ti minutter senere kom en nesten ren kopi av det første målet. Denne gangen var det et hjørnespark fra Ruud som gikk i mål via fingrene til Forn. Gjestenes keeper framsto langt fra imponerende ved de to scoringene.

Etter pause var Odd-laget svakt og gjestene tilsvarende gode. Bortelaget spilte fryktløst og skapte et kraftig trykk på vertene.

Det var derfor lite å si på at Mjøndalen reduserte etter én time av kampen. Stian Aasmundsen satte ballen lavt i mål i sin første eliteseriekamp. Målet kom etter at Jone Samuelsen rotet vekk ballen i farlig posisjon.