Hopperen Phillips Sjøen reiser hjem til Norge for å slappe av og komme seg etter fallet på trening i Klingenthal fredag. Han har hatt en rolig natt.

— Natta har vært fin. Jeg har sovet som en stein. Kroppen føles bra, og jeg håper å være tilbake i bakken om kort tid, sa Sjøen til Dagbladet lørdag morgen.

— Alt så greit ut på sykehuset i går. Jeg forstuet hånden, men det er ikke noe store greier. Jeg er klar igjen i løpet av kort tid. Jeg tipper jeg er tilbake i verdenscupen på Lillehammer om to uker, sa han til Nettavisen.

Markert seg i sommer

Clas-Tommy Herland i skiforbundet sa til NTB at Phillips Sjøen var ved godt mot. Han kunne også slå fast at det heldigvis ikke var snakk om alvorlige skader etter et fall som i utgangspunktet så veldig stygt ut, men som endte bedre enn man kunne håpe og vente.

Philip Sjøen har vært den beste norske hopperen i sommerrennene. Formen har vedvart over på snø, men fredag var altså uhellet ute.

Uhellet skjedde i treningen foran kvalifiseringsomgangen til sesongens verdenscupåpning.

Verdenscupen åpner lørdag med lagkonkurranse. Fredagens kvalifiseringsomgang var til søndagens individuelle sesongåpning. (©NTB)