Anders Lindegaard gikk fra Aalesund til Manchester United i vinter. Det med en ambisjon om å bli et førstevalg på Old Trafford på sikt.

Edwin van der Sar legger opp til sommeren, og da skulle den danske sisteskansen etter planen være ferdig med sin «prøveperiode» i klubben.

Nå sier imidlertid kilder i England at Sir Alex Ferguson har levert en ønskeliste på forsterkninger til klubbens eiere, Glazer-familien. Det skriver sporten.dk.

Den listen skal ifølge det danske nettstedet inneholde en ny internasjonal toppkeeper, og da først og fremst Schalkes Manuel Neuer og Atlético Madrids David de Gea.

Begge skal ha en prislapp på rundt 200 millioner kroner, men Ferguson skal ikke være beredt til å ta sjanser når det gjelder keeperplassen. Skotten hadde i sin tid store problemer med å finne en solid erstatter for Peter Schmeichel, og ønsker ikke å gå i den samme fellen igjen.

Journalister i England skal også vite at Lindegaard ikke har overbevist Ferguson om at han bør være førstevalg neste sesong.

— Holdningen er at Lindegaard vil være en ypperlig reservekeeper. Men United jakter en ny keeper og det er selvfølgelig ikke heldig for Lindegaards ambisjoner, sier Stuart Mathieson fra Manchester Evening News.

Lindegaard er for tiden i opptrening etter en kneoperasjon og kommer ikke til å spille kamper før mot slutten av sesongen. Han har fått to kamper for Uniteds førstelag så langt.