Manchester United gikk på en skikkelig smell mot Chelsea tirsdag, men 40-årige Edvin van der Sar kan ikke lastes for nederlaget. Målvakten leverte en ny, solid kamp, og holdt tidvis United inne i kampen. Men nederlenderen har bestemt seg for at nok er nok, og Sir Alex Ferguson er ikke komfortabel med å overlate keeperhanskene til enten Anders Lindegaard eller Tomasz Kuszczak.

Nå bekrefter tyske Schalke 04 at en representant fra Manchester United har kontaktet dem med tanke på å kjøpe keeper Manuel Neuer, skriver soccernet.com.

Vil ha det skriftlig

— En internasjonal konsulent har tatt kontakt med meg, og informert meg om at Manchester United er interesserte i Neuer, sier Schalkes styreformann Clemes Tonnies.

Han er ikke avvisende, men sier United må ta første skritt.

- Dersom Manchester United gir oss et skriftlig tilbud så vil vi behandle det, sier Tonnies.

24 år gamle Neuer har allerede erfaring fra både landslagsspill og fra Champions League. Den 193 centimeter høye keeperen veier 90 kilo, og han har vært i Schalke siden han var fem år. Han har fantastiske reaksjonsredninger som en av sine styrker, og han stod godt da Tyskland tok seg til semifinale i sommerens VM i Sør-Afrika.