Onsdag skal Norge slå tilbake etter 0-3-tapet for Portugal i helgen. EM-klare Island kommer på besøk til Ullevaal for å bryne seg på Per-Mathias Høgmos menn.

I forrige privatlandskamp på hjemmebane sviktet publikum. I forkant av oppgjøret bestemte også Norsk Supporterallianse seg for ikke å stille på kamp på grunn av økning av billettprisene.

Bare 4675 tilskuere så Norge slå Finland 2-0, selv om det på forhånd var meldt om billettsalg på over 7000. Det var det laveste tilskuerantallet på en landskamp på 24 år.

Tirsdag bekrefter Fotballforbundet overfor Aftenposten at det er solgt 9000 billetter til møtet med Island, og at de håper antallet vil øke.

— Vi tror at vi kan nærme oss 11.000 solgte billetter til Norge-Island, sier billettansvarlig Merete Prestkvern.

Nå kan det se ut som at antallet dobles til onsdagens privatlandskamp. Ifølge Fotballforbundet ligger mye av grunnen til det at troppen involverer flere nye og spennende spillere. Blant andre West Ham-kometen Martin Samuelsen (19) er aktuell for sin debut på seniorlandslaget.

— Dette har gitt mange positive tilbakemeldinger, blant annet i sosiale medier. Vi håper også å se effekten av dette på tribunen onsdag, sier Prestkvern.

Hør den nyeste utgaven av Aftenpodden Sport her: