SLIGO, IRLAND (rbnett): Som mange hadde spådd fikk Forren sitt comeback borte mot Sligo Rovers i den andre kvalifiseringsrunden til Mesterligaen onsdag. Han spilte hele kampen og MFK vant til slutt 1–0. ## – Var annerledes

For første gang på flere måneder har han den siste uka bodd med familien og sønnen, og det har ifølge midtstopperen vært godt.

– Det er deilig å komme tilbake til familien. Det blir annerledes når du reiser bort alene og er borte fra familien. Det var godt å komme hjem til ”litjgutten”, få truffet ham daglig og få konsentrert seg om å være mest mulig med han og ikke minst også spilt fotball, sier Forren.

Det er ingen som helst tvil om hva som blir prioritert av midtstopperen når han nå er tilbake i Molde.

– Familien kommer først av alt, så kommer fotballen etter det. Så lenge jeg får spilt fotballkamper og har det bra med familien så har jeg det veldig godt, fortsetter Forren.

Kjent mann

På det sportslige planet er han definitivt ingen ukjent mann i MFK. Etter den tunge perioden i Southampton hvor det bare ble reservelagskamper er det godt å komme tilbake til en manager som kjenner ferdighetene hans

– Det er viktig at han kjenner meg fra før av. Ole veit hva han får av meg og jeg veit hva jeg får av han. Det er en trygghet for meg også. Han viser at han er såpass trygg på meg at han kaster meg rett utpå i første kamp selv om det er en god stund siden sist match. Det viser at han har tillit til meg, og da er det viktig for meg å vise meg tilliten verdig , forklarer Forren.

Midtstopperen har ingen problemer med å si at han vil raskest mulig inn på laget og bidra til det han håper kommer til å bli en god høst, både for han selv og MFK.

Ole Gunnar Solskjær har tidligere sagt at Forren er en mye bedre kampspiller enn en treningsspiller. Det er midtstopperen selv enig i.

– Han har vel et poeng der. Det er vanskelig å si hva forskjellen er. Jeg trener hardt i uka for å være best mulig klar for kamp, sier Forren.

Han forklarer videre at kampene er noe som trigger han og han gleder seg stort hver gang han går ut på gressmatta.

– Det er like artig å gå på trening, men det er noe spesielt å få på seg Molde-drakta, påpeker Forren.

– Sterkt lag

Han mener laget ser meget bra ut i alle ledd.

– Vi har et veldig sterkt lag over hele fjøla, og jeg har sagt at jeg vil gå inn å spille kamper, bidra til å holde nullen, og fortsette å vinne fotballkamper.