Tommy Kristiansen er tilbake fra suspensjon når Oilers møter Stjernen på bortebane tirsdag kveld. Kristiansen har stått over de tre siste seriekampene på grunn av karantenen han fikk for slåssing i hjemmekampen mot Sparta for to og en halv uke siden. Oilers håper Kristiansens retur skal være med på å løfte lagets prestasjoner som har vært ujevne den siste tiden.

Oilers har tapt to av sine tre siste kamper, men slo på sett og vis tilbake mot Lillehammer i helgen. 2-1-seieren var likevel ikke av det overbevisende slaget, og Oilers må nok heve seg dersom det skal bli tre poeng i Fredrikstad i kveld.

Stavanger-laget leder serien med syv poeng når bare fem serierunder gjenstår. Likevel er det ingen i Oilers som har innkassert seriegullet ennå.

  • Det er mye jobb som gjenstår fortsatt. Først og fremst må vi slå Stjernen. Det er aldri enkelt. Men vi satser selvfølgelig på å sikre gullet så tidlig som mulig. Det hadde vært kjekt hvis det skjedde på Hamar til helgen, sier Oilers-målvakt Ruben Smith til Aftenbladet.

Oilers har møtt Stjernen fire ganger tidligere denne sesongen. De to første endte med seier til laget fra Fredrikstad (3-2 og 2-1). Oilers vant de to siste med 7-1 og 5-1.