Zlatan Ibrahimovic møtte svensk presse i Stockholm søndag, i forkant av Sveriges landskamp mot Tsjekkia tirsdag.

34-åringen, som til tider har vist fenomenal form i årets sesong, er på utgående kontrakt i sin klubb Paris Saint-Germain, og står dermed fritt til å forhandle med nye klubber.

Ryktene har gått på at spissen kan havne i engelsk Premier League, og nå bekrefter Ibrahimovic at så kan bli tilfelle.

— Det finnes interesse, det kan jeg bekrefte. Vi får se hvor det leder hen. Når alle kortene ligger på bordet, skal vi gå gjennom dem, sier Ibrahimovic ifølge Expressen.

— Det er som et ekteskap. To parter skal ville ha like mye, sier han.

- Mye kommer til å skje

Manchester United kan være en aktuell klubb for veteranspissen, som etterhvert har spilt for en drøss toppklubber i Europa. Men så langt altså ikke i England.

— Jeg tror Premier League er den ligaen med mest oppmerksomhet i hele verden. Jeg har spilt i fantastiske ligaer og land. Alle ligaer har fordeler og ulemper, og det er det samme med Premier League, sier han.

34-åringen bekrefter at han ikke spiller i den franske ligaen neste sesong.

— Når kontrakten går ut avslutter jeg fire fantastiske år i Paris. Det er sannheten. Jeg kan ikke si noe annet, for jeg kan ikke sitte her og lyve for dere, sa han.

Gjenforening med Mourinho?

GAMLE KOLLEGER: José Mourinho og Zlatan Ibrahimovic under en kamp mellom Torino og Inter i september 2008. Foto: AP Photo/Massimo Pinca/NTB scanpix

Zlatan startet karrieren i Malmö FF før han reiste til Ajax og Nederland. Deretter har han vært i Juventus, Inter, Barcelona, Milan og altså Paris Saint-Germain.I italienske Inter var José Mourinho en tid svenskens trener. Portugiseren er sterkt ryktet til å overta etter Louis van Gaal i Manchester United til sommeren, og et drømmescenario for mange er å få Zlatan og Mourinho på samme lag igjen.

Og selv om han fyller 35 år i løpet av 2016, har ikke Sveriges store fotballhelt tenkt å trappe ned ennå.

— Alt handler om hvor gammel du er i hodet. Den mentale biten er femti prosent i fotball. Jeg føler meg i fantastisk fysisk form.

— Jeg gjør bare min jobb, og jeg gjør den bra. Jævlig bra, sier Zlatan Ibrahimovic.

Se Zlatans beste mål fra perioden i PSG: